Antena Căutare

Constanta, rupta de lume: 90 de localitati fara apa si curent, circulatia pe A2 inchisa

Vantul puternic si ninsoarea au izolat judetul Constanta de restul tarii. Zeci de localitati au ramas fara apa si curent, Autostrada Sorelui (A2) a fost inchisa intre Basarabi si Agigea iar traficul aerian pe Aeroportul Mihai Kogalniceanu a fost si el perturbat.

Viscolul si zapada au afectat retelele electrice ce alimenteaza 90 de localitati, mii de oameni fiind lasati in bezna, frig si fara apa.

De asemenea, rafalele de vant au mutat nametii de pe camuri pe sosea, blocand aproape complet traficul rutier in mai multe zone. Iar un avion care venea de la Pisa, Italia, nu a putut ateriza la Constanta din cauza pistei inghetate si a fost redirectionat catre Baneasa.

Ninsorile au lasat 90 de localitati din judetul Constanta fara curent electric si apa potabila. Autostrada Soarelui a fost inchisa tracficului rutier intre Basarabi si Agigea pentru ca vantul a viscolit nametii de pe campuri, acoperind complet mai multe sectoare ale autostrazii. Si traficul aerian a fost afectat.

Mai mult, viscolul puternic a afectat si retelele de telefonie mobila, mii de abonati ramanand fara semnal.

Foto: Intactimages

Manifestele din Piata Universitatii: Vezi ce revendicari au oamenii!... Polei: Sase raniti, dupa ce un microbuz s-a rasturnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x