Antena Căutare

Constanta: Un barbat a fost amenintat cu bomba printr-un biletel pe parbrizul masinii

Un mesaj desprins dintr-un scenariu de film aproape ca i-a oprit inima unui constantean. Barbatul a gasit pe parbrizul masinii sale un biletel, prin care era atentionat ca in autoturism a fost plasata o bomba. Intreg perimetrul a fost izolat iar locatarii unui bloc din apropiere s-au baricadat in case.

''Nu descuia masina pana cand nu ma suni''. Alaturat unui numar de telefon, mesajul lipit de geamul masinii i-a dat fiori proprietarului. La apel a raspuns o vecina, care i-a spus barbatului ca o persoana necunoscuta ar fi umblat la autoturismul lui.

“Masina era parcata acolo de mult timp, de aproximativ doua saptamani”, a spus proprietarul autoturismului. Speriat, barbatul care detine si cateva case de amanet in oras, a sunat la 112. Politisti, angajati ai SRI, dar si pirotehnisti au examinat timp de trei ore masina. In tot acest timp a fost blocat accesul oamenilor in parcare si in blocurile din imprejurimi.

Toatea lumea s-a linistit abia cand oamenii legii au constatat ca nu exista niciun pericol.

“Am urmat toate procedurile pentru ca viata nimanui sa nu fie pusa in pericol si continuam cercetarile sa stabilim situatia reala”, a declarat comisarul-sef Adrian Ropotan, IPJ Constanta

Masina barbatului va fi verificata de cativa tehnicieni auto. Politistii au demarat o ancheta si vor sa afle daca individul necunoscut apare pe imaginile camerelor de supraveghere amplasate pe strazile din zona.

Un braconier a fost impuscat chiar de partenerul de vanatoare... EXCLUSIV Un anestezic puternic a ajuns sa fie folosit ca drog, procurat direct din camerele de garda ale spitalelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x