Antena Căutare

Și-a pierdut soția bolnavă de cancer și a fost abandonat de cei cinci copii. Constantin Mujea, mărturisiri sfâșietoare: ”N-am făcut copii ca să sufăr!”

Constantin Mujea, un bărbat care tocmai și-a pierdut soția bolnavă de cancer, a venit la ”Acces Direct” pentru a cere unuia dintre cei cinci copii să-i elibereze apartamentul.

Abandonat la orfelinat de la o vârstă foarte fragedă, Constantin Mujea, un bărbat de 62 de ani, a mărturisit că n-a avut o viață ușoară, iar acum, ajuns la bătrânețe, el a mai primit o lovitură. Niciunul dintre cei cinci copii nu păstrează legătura cu el.

"Eu mi-am dat aproape viaţa pentru copiii mei. Am muncit în ţară, sunt de profesie zugrav. Am fost meseriaş. Tatăl meu m-a dat la casa de copii, a greşit, eu nu l-am judecat. A avut un dar de băutură, eu nu l-am făcut beţiv. Nici prin gând nu mi-a trecut să ridic un deget la tatăl meu", a povestit Constantin Mujea în cadrul emisiunii Acces Direct.

El și-a acuzat unii dintre băieți că l-au bătut și a dezvăluit că a sunat și la 112 pentru a-i reclama.

"Fata are un copil de 16 ani. A venit acum cu fostul soţ la mine. Fata mea s-a despărţit de 3 ani şi eu nu am ştiut. Acum am aflat. L-am găsit pe Facebook pe acest soţ al ei şi l-am rugat să vină pe la mine şi a venit cu nepotul meu la mine", a povestit invitatul în timpul emisiunii.

Bărbatul nu-şi mai doreşte să se împace cu copiii săi, deoarece nu poate trece peste ideea că a fost bătut de aceştia. Singura lui dorinţă este ca băiatul care locuieşte în apartamentul său să-l elibereze. Deşi nu au vrut să intervină telefonic, copiii lui Constantin Mujea au susţinut că nu s-au atins niciodată de el.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dezvăluire de ultimă oră: ”Luiza Melencu a fost răpită din casă... Loto 6/49 azi. Rezultate 9 ianuarie 2020. Numerele câștigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x