Antena Căutare

Copil bătut cu bestialiate în plină zi, în Capitală. Imagini șocante cu băiatul plin de sânge și cu nasul spart, pe lângă trecători

Un băiat de 12 ani a fost bătut în plină stradă de mai mulți adolescenți, care l-au lăsat într-o baltă de sânge, în mijlocul drumului. Copilul plecase în parc cu bunicul său.

Copil bătut cu bestialiate în plină zi, în Capitală. Imagini șocante cu băiatul plin de sânge și cu nasul spart, pe lângă trecători Galerie
Copil bătut cu bestialiate în plină zi, în Capitală | Captură video Antena 3

Imagini șocante filmate în Sectorul 3 al Capitalei! Antena 3 a difuzat, în exclusivitate, o înregistrare care surprinde momentul în care copilul de 12 ani este agresat. Pe filmare se vede cum băiatul este agresat fizic de mai mulți adolescenți, fiind lăsat ulterior plin de sânge și cu nasul spart.

Un băiat de 15 ani, bătut pe stradă, în Timișoara! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Incidentul s-a petrecut pe data de 12 iunie, în zona Calea Vitan, notează sursa citată. Băiatul a plecat în parc, însoțit de bunicul său, pentru a se întâlni cu câțiva prieteni. După doar câteva minute, partenerii de joacă au insistat să-i însoțească la o plimbare pe lângă blocuri, dar fără a-l anunța și pe bunicul său.

Băiatul ar fi fost bătut în urma unei jigniri adresate agresorilor

"Cel care l-a agresat l-a numit pe nepotul meu, în urmă cu ceva vreme, "lăutăraș fake". Copilul cântă, e la un colegiu de muzică. În parc și-a adus aminte că nepotul meu i-a vorbit urât, că i-a dat replică și a decis să-i dea o lecție", a declarat bunica băiatului, pentru Antena 3.

Agresorii l-au amenințat pe copil spunându-i să nu povestească ce i s-a întâmplat.

"A venit plin de sânge, cu piramida nazală spartă. E grav, nu e într-o stare bună deloc, nici nu poate să doarmă, acum mergem la Neuropsihiatrie", a mai povestit bunica băiatului agresat.

Starea de urgenţă, la un pas să fie adoptată din nou! Relaxarea a umplut spitalele, iar numărul infectărilor cu Covid-19... Ce se va întâmpla dacă numărul de infectări continuă să crească? Raed Arafat, despre numărul de cazuri care ar putea rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x