Antena Căutare

Copil dat spre adopție fără preaviz! N-a mai avut timp să adopte fetița pe care a crescut-o de la câteva săptămâni

Fiică timp de şase ani, străină pentru tot restul vieţii.

Fiică timp de şase ani, străină pentru tot restul vieţii. O familie de asistenţi maternali din judeţul Galaţi a vrut să adopte o fetiţă pe care a crescut-o de la câteva săptămâni. Dar reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au încredinţat-o altor părinţi adoptivi.

Cel care i-a fost tată până la vârsta de şase ani susţine că n-a primit nici informaţii şi nici sprijin din partea asistenţilor sociali.

Deşi oamenii au fost asistenţi maternali şi angajaţi ai DGASPC Galaţi timp de 12 ani, bunicul natural al copilei susţine şi el că familia nu a fost întrebată dacă vrea să o adopte, în ciuda faptului că la dosar există un consimţământ scris al mamei biologice.

Mai brutal decât tăietura unei securi, vorbele unui asistent social au despărţit o fetiţă de familia ei. Una de împrumut, pe care sistemul de protecţie a copilului din România i-a găsit-o la întâmplare. Dar asta nu i-a oprit să se ataşeze unii de ceilalţi.

Ion Andone şi soţia lui au fost timp de 12 ani asistenţi maternali, angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Galaţi. Acum şase ani de zile, soţia lui a luat în grijă o fetiţă direct din maternitate.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Leon Dănăilă, "sculptorul de creiere", despre SECRETUL său din sala de operaţii: "Bolnavul e pierdut dacă... În ultimele ore înainte de Învierea Domnului, țineți cont de îndemnul preotului Constantin Necula: ”A posti nu înseamnă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x