Antena Căutare

Bilanț uluitor. Coronavirusul a făcut peste 140.000 de morți în Europa. Țările cele mai afectate. după Italia

Pandemia provocată de noul coronavirus a făcut peste 140.000 de victime în Europa, dintre care trei sferturi numai în Italia, Marea Britanie, Spania şi Franţa.

Bilanț uluitor. Coronavirusul a făcut peste 140.000 de morți în Europa. Țările cele mai afectate. după Italia
Coronavirusul a făcut peste 140.000 de morți în Europa | Profimedia Images

Cu un total de 140.096 de decese şi 1.495.293 de cazuri de contaminare cu COVID-19, Europa este continentul cel mai puternic afectat de pandemia care a ucis 234.987 de persoane în întreaga lume, potrivit unui bilanţ realizat de AFP.

Ţările europene cele mai afectate sunt Italia, Marea Britanie, Spania şi Franţa

Conform bilanţului deceselor menţionat, în Italia s-au înregistrat 28.236, în Marea Britanie 27.510, în Spania 24.824 şi în Franţa 24.594.

Citește și: Tratament revoluționar pentru coronavirus, în România: S-a folosit și în China, chiar la Wuhan

Teledon mondial pentru finanţarea descoperirii unui vaccin

Guverne, filantropi, şefi de companii şi celebrităţi sunt invitaţi să participe la o colectă mondială de fonduri ce va fi organizată luni la Bruxelles pentru descoperirea unui vaccin şi tratamente împotriva infectării cu noul coronavirus, potrivit AFP.

Organizatoare a acestui "maraton online", preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, speră să obţină 7,5 miliarde de euro, adică 8 miliarde de dolari, au anunţat joi colaboratorii săi.

Citește și: Un celebru medicament pentru potență ar putea trata COVID-19: „Da, poate distruge coronavirusul! Avem rezultate excelente”

Dar aceasta nu va fi decât "o sumă de plecare", căci "mult mai mulţi bani vor fi necesari" pentru realizarea demersului respectiv, avertizează oficialii de la Bruxelles.

Imagini virale în Alba! Mai mulți tineri au făcut grătar pe malul râului Mureş și și-au montat corturi ca să fie "c... Când vom putea ieși din case, de fapt, fără declarații, și ce noi reguli vor fi impuse! Nelu Tătaru a spus tot! „Trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x