Antena Căutare

Costica Stefanescu, condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Costica Stefanescu, Ministrul Apararii, a fost condus astazi pe ultimul drum. Capitanul Craiovei Maxima a fost inmormantat cu onoruri militare pe Aleea Eroilor din Cimitirul Sineasca.

Sunt clipe negre astazi pentru toti cei care l-au iubit pe fostul campion. Zeci de prieteni, din tara si strainatate, fosti colegi de la Craiova Maxima si cunostinte isi iau ramas bun de la marele fotbalist.

"In fata capitanului meu de pe Wembley, o ultima plecaciune". De la Mircea Lucescu pentru Costica Stefanescu. O propozitie si multe flori, in trei culori. Culorile tricolorului pe care "amiralul apararii" le-a servit ca un soldat adevarat.

Moartea sa a fost o lovitura care i-a prins cu garda jos pe toti tovarasii de glorie. Putini dintre ei i-au stiut chinul - trei ani a durat cel mai greu meci al capitanului, cel cu cancerul. Si putini au fost cei care i-au ghicit framantarile.

Duckadam este unul dintre cei care patruns in sufletul lui Stefanescu. Si el s-a luptat si inca se lupta cu boala.

O inima rosie si albastra a asezat Duckadam la capela Harsa. O coroana de la Steaua, clubul care l-a format ca fotbalist pe Stefanescu si cu care Amiralul Apararii a strans cateva cupe in vitrina. La capataiul campionului, toata Craiova Maxima a strans randurile.

O lumanare i-au aprins si fotbalisti din generatii vechi.

Il plang si fanii pe cel care a adus in Banie trei titluri de campion. Si, alaturi de ceilalti magnifici ai Stiintei, a facut sa se auda in Europa de oltenii si echipa lor. Craiova Maxima cu el in teren a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA.

Costica Stefanescu va avea un monument in Craiova... Unul dintre cei mai cautati traficati de droguri din Romania si mama lui, extradati din Ecuador...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x