Antena Căutare

Credeai că sunt nebuni! De la agonie la extaz, aceste zodii se schimbă după cum bate vântul! Uite de cine să te ferești ca să nu amețești!

Cu siguranță ai observat că unele persoane trec foarte ușor de la o stare la alta, aparent fără niciun motiv. Află că și zodia joacă un rol important în acest sens. Uite de cine să te ferești!

Credeai că sunt nebuni! De la agonie la extaz, aceste zodii se schimbă după cum bate vântul! Uite de cine să te ferești ca să nu amețești!
Unele zodii te vor ține într-un stres continuu

1. Vărsător

Este genul de persoană care are tendința să cadă foarte ușor în depresie. De cele mai multe ori își imaginează o viață perfectă și, dacă acest lucru nu se întâmplă, devin dezamăgiți și își schimbă total atitudinea.

Sunt firi puternice și trec peste orice obstacol, dar au nevoie uneori de o persoană puternică alături.

Te vor ține sub papuc și vor face crize de gelozie! Topul celor mai posesive zodii îți spune de cine să te ferești!

Topul zodiilor care trec ușor de la agonie la extaz

2. Balanță

Nativul caută mereu un echilibru interior, dar încearcă mereu să atingă extremele. Este o fire vulcanică și cu greu se poate stăpâni, atât la buna dispoziție, cât și la crizele de nervi. Se schimbă ușor în funcție de persoanele de jur.

3. Fecioară

Zodia este caracterizată de monotonie, dar există totuși dorința de a face ceva palpitant. Lucrurile din jur influențează atitudinea acestor persoane, motiv pentru care trec rapid de la agonie la extaz. Sunt preponderent pesimiști și cad uneori în depresie.

Veste excelentă! Din 2016, copiii din clasele mici vor primi tichete de 200 de lei!... S-a dat lege! Toţi românii vor fi obligaţi să le cumpere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x