Antena Căutare

Mărturisirile dramatice ale unui fost bolnav de coronavirus: ”Am rămas cu sechele. Oxigenul nu mai pătrunde în plămâni cum trebuie!”

Un bărbat care a reușit să învingă coronavirusul a rupt tăcerea și a făcut mărturisiri teribile, dezvăluind că a rămas cu mari probleme după infecția cu COVID-19, care i-a pus viața în pericol.

Bărbatul a mărturisit că a fost nevoit să facă recuperare după infecția cu noul coronavirus, motiv pentru care a avut nevoie de ajutor specializat.

”Am fost 31 de zile internat, după ce am plecat din spital, eram foarte optimist. Mai ales că am avut parte de opt radiografii pulmonare, mi se spusese că rămăsese doar o mică afecțiune pe plămânul drept.

Care sunt prețurile pe litoral, după redeschiderea plajelor și a teraselor. De ce se lovesc românii când vor să facă rezervare

Când am ieșit din spital, am făcut un computer tomograf să văd care e situația reală, iar plămnii erau amândoi inflamați, mi se vedeau zone în care oxigenul nu mai pătrunde, pentru că plămânii nu mai au flexibilitate și nu se mai dilată.

Am încercat să fac operațiunile de recuperare, am alergat pe niște piste greșite. Specialiștii mi-au spus toți să ajung la Marius Nasta, acolo e singurul loc unde se pot face aceste recuperări în București.

Nu am putut să ajung pentru că e spital COVID, am făcut o recuperare empirică așa cum am fost sfătuit de rude sau de prieteni. Nu am avut parte de ceva specializat. Asta e un minus pentru Ministerul Sănătății”, a declarat Alin Goga, pentru Antena 3.

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România până pe 1 iunie

Până astăzi, 1 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1270 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire. Cu o zi în urmă, duminică, autoritățile au anunțat 124 de cazuri noi.

Medicul lui Berlusconi, declarație controversată: ”Coronavirusul nu mai există din punct de vedere clinic! Să încetăm teroarea!”

La ATI, în acest moment, sunt internați 159 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.424 de persoane. Alte 90.292 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Românii care vor să-și cumpere locuințe cu ajutor de la stat mai au de așteptat. De ce nu poate fi accesat noul program ... Cutremur în România, de Ziua Copilului. Ce magnitudine a avut seismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x