Antena Căutare

Cum îți închiriezi rapid și eficient garsoniera. 6 trucuri utile

Marea căutare a chiriilor a început, așadar, dacă te afli printre cei care au o garsonieră de închiriat în București sau în orice alt oraș din România astăzi vei afla cum să îți închiriezi rapid

Marea căutare a chiriilor a început, așadar, dacă te afli printre cei care au o garsonieră de închiriat în București sau în orice alt oraș din România astăzi vei afla cum să îți închiriezi rapid și eficient garsoniera, urmând cele 6 trucuri prezentate mai jos.

1. Curățenia

Înainte de a face fotografiile pentru prezentare, trebuie neapărat să te ocupi de curățenie. Ai grijă ca toate detaliile legate de acest aspect să fie foarte bine puse la punct. Acordă o atenție deosebită băilor, bucătăriei, robineților și geamurilor. În cazul în care închiriezi garsoniera mobilată, verifică starea în care se află piesele de mobilier și dacă identifici vreo problemă nu ezita să o rezolvi.

2. Fotografiile

Primul pas spre vânzare este promovarea. De aceea este recomandat să investești puțin pe partea de fotografie. Primul contact pe care viitorul chiriaș îl are cu garsoniera ta este prin intermediul pozelor. Cu siguranță vei avea de câștigat dacă vei pune mai multe poze, din mai multe unghiuri.

Pozele de calitate vor scoate în evidență locuința și vor oferi mai multe detalii despre aceasta.

3. Descrierea

Partenerul perfect pentru pozele de calitate este descrierea. Împachetează detaliile despre suprafață, utilități și toate lucrurile pe care le are de oferit garsoniera sub forma unei povești, astfel încât să se facă remarcată din mulțimea de anunțuri cu garsoniere de închiriat.

4. Electrocasnice și alte dotări

Cei mai mulți dintre cei care vor să se mute în chirie își doresc să găsească locuințe cât mai bine organizate și echipate. Din acest motiv, sugestia noastră este să investești puțin și în electrocasnice. Nu trebuie să fie cele mai scumpe, dar trebuie să existe. Un cuptor cu microunde, un aragaz, frigider și o mașină de spălat sunt doar câteva dintre lucrurile care nu ar trebui să lipsească din garsonieră atunci când vrei să o dai spre închiriere. Pe lângă toate acestea, cumpără și un set de tacâmuri, farfurii, pahare și așa mai departe.

Este posibil ca toate aceste lucruri să facă diferența.

5. Schița casei

Pe lângă fotografiile cu locuința propriu-zisă pune la dispoziția posibililor chiriași și schița garsonierei. Cu siguranță aceștia o vor considera utilă, deoarece văzând exact care sunt dimensiunile și împărțirea locuinței pot hotărî dacă se potrivește sau nu nevoilor lor.

6. Promovarea

Acum că ai tot ce îți trebuie, începând de la poze și descriere și terminând cu schița casei, tot ce îți rămâne de făcut este să pui anunțul tău cu garsoniera de închiriat pe platformele online dedicate imobiliarelor.

De exemplu, poți posta anunțul tău pe Lajumate.ro, poți descărca aplicația și astfel vei putea răspunde mai rapid potențialilor tăi chiriași.

Discipline noi propuse pentru anul școlar 2019-2020... Andrei Pleșu, despre prostie: Cele 4 tipuri de proști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x