Antena Căutare

Încă mai poți purta pantofii pe care îi iubești. Cum lărgești încălțămintea care te strânge

Dacă ți s-au umflat picioarele și ți-ai luat adio de la pantofii scumpi și superbi pe care tocmai i-ai cumpărat, nu intra în panică!

Dacă ți s-au umflat picioarele și ți-ai luat adio de la pantofii scumpi și superbi pe care tocmai i-ai cumpărat, nu intra în panică!

Uite cum poți să-i lărgești și să-i porți în continuare cu plăcere:

1. Umezește partea interioară a pantofilor cu alcool 96%. Încalță-i și mergi cu ei aproximativ 2 ore. Chiar dacă ați cumpărat o încălțăminte care nu vă strânge, este recomandat să faceți această procedură – înmoaie părțile rigide ale încălțămintei.1

2. Freacă partea interioară a încălțămintei cu parafină (există lumânări de parafină) și lasă-i peste noapte. Dimineața înlătură parafina în exces. Această metodă te va scăpa și de bătături.

3. Umple bine fiecare pantof cu hârtie umedă și lasă-i așa până se usucă complet. Nici într-un caz nu trebuie să-i usuci lângă surse de căldură. Trebuie să se usuce la temperatura camerei.

După ce vei încerca aceste metode, sigur nu vei mai avea probleme cu pantofii prea strâmți.

Veste nemaipomenită pentru români! Primesc bani de la ANAF. Care sunt condiţiile... Subiecte EVALUARE NAȚIONALĂ 2016, proba la Matematică. Elevii claselor a VIII-a susțin a doua simulare de examen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x