Antena Căutare

Cum recuperezi banii dacă achiziționezi produse cu eticheta SGR la Carrefour. Clienții pot beneficia de vouchere cadou

Din 30 noiembrie, clienții Carrefour, beneficiază de puncte de colectaree compatibile programului SGF. Iată cum poți să recuperezi banii daca achiztionezi produse cu eticheta SGR în magazinele Carrefour.

Cum recuperezi banii dacă achiziționezi produse cu eticheta SGR la Carrefour. Clienții pot beneficia de vouchere cadou Galerie
Cum recuperezi banii dacă achiziționezi produse cu eticheta SGR la Carrefour. Clienții pot beneficia de vouchere cadou | Antena 1

Începând cu data de 30 noiembrie, clienții Carrefour, beneficiază de puncte de colectare compatibile programului SGR. Sistemul de Garanție-Returnare reprezintă un sistem prin care românii vor plăti o garanție de 0,50 RON atunci când vor cumpăra o băutură (apă, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin, băuturi spirtoase) de la un comerciant.

Returnând ambalajul gol la punctele de colectare, consumatorul va primi înapoi, pe loc, valoarea garanției plătite inițial, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal și chiar dacă respectivul produs a fost cumpărat de la un alt comerciant.

Cum recuperezi banii dacă achiziționezi produse cu eticheta SGR la Carrefour

Ambalajele conforme SGR, cu logo retuRO și cu cod de bare special pot fi returnate în punctele de colectare speciale în magazinele Carrefour. În mod ideal aceastea ar trebui să fie spălate, cu capac atașat, din PET, aluminiu și sticlă și cu volume cuprinse între 1 litru și 3 litri.

Garanția în 0,50 RON per ambalaj poate fi recuperată în numerar, la casele de marcat sau în contul Act for Good din aplicație mobilă Carrefour.

„Din 30 noiembrie, Carrefour România adoptă Sistemul de Garanție-Returnare. Cu ajutorul modulului Act for Green, din aplicația Carrefour, clienții vor putea urmări valorile acumulate din scanarea tuturor tichetelor de reciclare și transforma în vouchere. Prin scanarea tichetelor în Act for Good, clienții vor fi recompensați cu extra beneficii. Este un sistem simplu și rapid pe care l-am implementat în avantajul clienților pentru a naviga mai ușor prin acest proces nou”, a declarat Nicolae Drîmbu, Director Inovațiie, Carrefour România.

Ce poți obțin extra benefiici? Primul pas este să scanezi voucherul de reciclare în aplicație, acumulezi garanția în portofelul Act for Good, primești vouchere cadou, știi mereu cât consumi și cât mai ai în portofel.

Mai mult, în noua secțiune din aplicația mobilă Carrefour, Act for Grees, clienții pot salva în mod digital tichetele, iar în plus, la 10 ambalaje, au posibilitatea de a debloca periodic, vouchere de reducere cadou.

De menționat este și faptul că ambalajele compatibile SGR vor fi introduse treptat pe piață, pe măsură ce stocurile de produse cu ambalaje neconforme fără identitatea RetuRO, vor fi epuizate.

Românii care pot primi 3000 de euro de la Stat în Ajunul Sărbătorilor. Ce condiții trebuie îndeplinite ca să te numeri p... Rezultate Loto 7 decembrie 2023. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x