Antena Căutare

Cum si-a schimbat Basescu parerea despre Arafat in numai un an: Vezi cum il lauda in 2010!

Scandalul din ultimele zile, dintre presedintele Traian Basescu si Raed Arafat, in urma caruia cel din urma si-a anuntat si demisia, subliniaza importanta Legii Sanatatii. Altfel, este inexplicabil de conducatorul tarii si-a schimbat parerea atat de dramatic despre fondatorul SMURD in numai un an de zile.

28 septembrie, 2010

"Daca am un accident cel care ma va salva este SMURD-ul. Va felicit ca ati asezat SMURD-ul in dreptul valorilor romanesti", a declarat Basescu, cu ocazia decorarii lui Raed Arafat.

Decembrie 2011

"Daca este un duman mai mare a aparitiei unui sistem privat de sanatate el este Raed Arafat. Uitand ca el a fost fundatie, la care si eu am contribuit cu 2% din salariu. Si nu vad ce nu ar mai aparea un sistem privat care sa faca concurenta statului. E autorizat de Ministerul Sanatatii si e echipat cu tot ce trebuie. Nu vad nicio nenorocire daca asa cum a aparut Arafat la Mures sa apara la Constanta un serviciu paralel", a declarat Traian Basescu in urma cu o luna la postul public de televiziune.

Foto: agenda.ro

Directorul spitalului Elias: Acest SMURD ne era de un ajutor urias... O persoana a murit si alte patru, ranite, intr-un accident rutier intre Otopeni si Tunari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x