Antena Căutare

Cum va arata si pe unde va trece noua autostrada a Romaniei

A durat 25 de ani ca Autostrada Soarelui sa fie terminata, iar alte doua se afla in constructie, insa termenele de finalizare au fost amanate deja de cateva ori. Totusi, Ministerul Transporturilor nu ezita sa puna un alt proiect pe foaie, Autostrada Sudului.

Contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate al viitoarei Autostrazi a Sudului, dintre Bucuresti si Timisoara, a fost atribuit. Autostrada va trece prin Craiova si are patru variante de traseu.

Valoarea contractului este de aproape 170.000 de euro, fara TVA, iar studiul va trebui finalizat in cel mult jumatate de an. Traseele vor cuprinde orasele Alexandria, Giurgiu, Rosiori, Slatina, Craiova, Calafat, Rosiori,Caracal, Drobeta Turnu Severin, Lugoj si Timisoara.

Autostrada va avea o lungime de aproape 520 de kilometri iar costurile constructiei sunt estimate la 2,6 miliarde de euro.

Sursa: Antena3

Bautura, bat-o vina! Un angajat al Judecatoriei Botosani a adormit pe sinele de tramvai... De maine noapte va ninge in Muntenia, Dobrogea si Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x