Antena Căutare

Cum va arăta vacanța în Grecia, anul acesta! Mesele, mai mult în camera de hotel! Ce document va fi absolut necesar

Vacanța în Grecia va arăta cu totul altfel anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus, iar turiștii români vor avea nevoie de un document, la intrarea în țară.

Românii au început deja să facă rezervări pentru concediul de vară, dar şi pentru Revelion. Grecia este în top, pentru iulie şi august, iar pentru noaptea dintre ani, Republica Dominicana şi Mexic. Fiecare stat va decide condițiile în care ar putea să deschidă sezonul estival.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Economiei Răzvan Pârjol, românii ar putea merge în vacanță în Grecia, în iunie sau iulie.

Cum va arăta vacanța în Grecia, anul acesta. Mesele, mai mult în cameră

Sejurul în Grecia va arăta cu totul altfel anul acesta: Clienții ar putea lua masa mai mult în cameră, prin room-service, fără taxe suplimentare, iar dacă vor dori să facă baie în piscină, vor fi nevoiți să stea la rând.

În cameră, personalul hotelului va intra doar la cerere a clientului pentru schimbarea lenjeriei. Telecomenzile vor fi acoperite cu o husă de unică folosință, iar canapelele vor fi curățate cu aburi la peste 70 de grade Celsius.

Anularea vacanțelor rămâne sub semnul întrebării. Comisia Europeană avertizează statele că turiștii ar trebui să își primească banii înapoi și că nu pot fi obligați să accepte vouchere de călătorie. Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Observator”!

Ce document va fi necesar, la intrarea în Grecia

Turiștii români care merg în vacanță în Grecia vor prezenta dovada unui test negativ pentru COVID-19. Nu este însă vorba despre un „pașaport de sănătate”, potrivit secretarului de stat Răzvan Pârjol.

„Grecia va cere un atestat, sub orice formă ar fi el, de test la intrarea în țară și, pe baza propunerii de protocol pe care o vom primi în următoarele zile, vom vedea toate detaliile tehnice legate de retur, carantinare eventuală. Nu este vorba despre o hârtie tip pașaport, carnet de sănătate, este adeverința unui test făcut înainte de plecare”, a explicat el, potrivit digi24.ro.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Ce amenzi vor putea fi date în starea de alertă! Ce greșeală ar urma să coste până la 15.000 de lei!... „Atenție, valul 2 de coronavirus poate veni și în vară!”. Raed Arafat, semnal de alarmă! Ce a declarat despre mall-uri, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x