Antena Căutare

Cum va fi vremea în următoarele trei luni: Temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate în unele zone.

Vremea se menține anormal de caldă pentru această perioadă conform estimărilor făcute de meteorologi. Astfel, în următoarele trei luni, ianuarie – martie, temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate în unele zone.

Vremea se menține anormal de caldă pentru această perioadă conform estimărilor făcute de meteorologi. Astfel, în următoarele trei luni, ianuarie – martie, temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate în unele zone.

În luna ianuarie, temperatura aerului va avea, în general, valori apropiate de mediile climatologice în centrul, nordul şi local în vestul ţării. În restul teritoriului, temperaturile vor fi peste mediile climatologice multianuale.

Precipitaţiile vor fi în cantităţi în general apropiate de mediile normale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul regiunilor vor avea o tendinţă de excedent.

Nici în luna februarie, vremea nu va fi mai aspră. Conform meteorologilor, în ultima lună de iarnă calendaristică va fi mai cald decât ar trebui în sud-estul şi sudul ţării şi local în vest şi est. În restul teritoriului, temperaturile se vor încadra în mediile normale pentru luna februarie

În schimb, în februarie vom avea precipitaţii mai abundente decât de obicei, cu exceţia estului, sud-estului şi, local, a sudului ţării.

De asemenea, în martie temperaturile medii se vor situa peste limitele normale în sudul, sud-estul şi local în festul ţării, în rest fiind în limite obişnuite. Precipitaţiile vor fi peste limitele normale în cea mai mare parte a ţării.

Recomandări de la polițiști în prag de sărbători: Ce trebuie să faci ca să ai un Crăciun și un Revelion fără incidente... Gest emoționant în memoria vicimelor de la Colectiv: În fața clubului, a fost împodobit un brad de Crăciun cu 63 de stel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x