Antena Căutare

Cum vei sta cu BANII, în funcție de ZODIE! Horoscopul îți spune cât vei câștiga în luna MAI!

Oricât de mult încercăm să negăm asta, banii sunt importanți în fiecare zi. Totuși, se pare că în luna mai, unele dintre zodii vor fi mai norocoase din acest punct de vedere.

Oricât de mult încercăm să negăm asta, banii sunt importanți în fiecare zi. Totuși, se pare că în luna mai, unele dintre zodii vor fi mai norocoase din acest punct de vedere.

Berbec

Berbecul are un mare avantaj cu Soarele în casa finanțelor, iar nativul acestei zodii are șanse ca să se mobilizeze din punct de vedere financiar chiar din primele două decade din luna mai a acestui an. Cu toate acestea, nativul zodiei Berbec trebuie să fie atent la Mercur, stăpânul casei muncii al Berbecului, aflat într-un ciclu de retrogradare care creează tensiuni cu Saturn și Neptun, ceea ce înseamnă că nu o să fie o perioada prea ușoară pentru Berbec.

Taur

Nativul zodiei Taur trebuie să fie încrezător în propriile forțe pentru a birui în fața obstacolelor, căci, de această dată nu se vor mai putea baza pe ajutorul celor din jur. Fiind o perioadă riscantă, aceștia trebuie să își gestioneze cu atenție banii pentru ca luna mai a anului 2015 să le aducă bucurii.

Gemeni

Luna mai din acest an anunță belsug pentru Gemeni. Mercur, aflat în ciclul retrogradării, intră în Gemeni în prima zi a lunii mai și rămâne până pe data de 19 mai. fiind retrograd până pe data de 12 iunie și ieșind din zodia Gemeni abia pe data de 8 iulie, fapt care este neobișnuit pentru Mercur în zodia Gemeni deoarece acesta sălăjluiește de această dată aproximativ 9 săptămâni, față de cele 3-4 săptămâni cu care ne-a obișnuit. Acest fapt marchează o perioadă în care nativul zodiei se poate relansa și își poate analiza limpede situația financiară care, din fericire, merge ca pe roate în această lună.

Rac

Soarele îi zâmbește nativului zodiei Rac și îl influențează într-un mod pozitiv de care acesta se poate bucura în luna mai. Pe plan financiar acesta se descurcă minunat, dar chiar dacă găsește cu ușurință resursele necesare pentru a își îndeplini obiectivele, trebuie să fie atent la ultima decadă a lunii.

Citește aici continuarea pentru celelalte zodii!

Adio, timp cald și frumos! Meteorologii au emis o informare de ploi și răcire accentuată a vremii... Veste aşteptată de milioane de români! Iată anunţul care ne priveşte pe toţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x