Antena Căutare

Cutremur, azi-noapte, în zona seismică Vrancea. Seismul s-a produs la adâncime mare

A fost cutremur. Un cutremur de adâncime s-a produs duminică noaptea în zona seismică Vrancea, anunță Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

A fost cutremur. Un cutremur de adâncime s-a produs duminică noaptea în zona seismică Vrancea, anunță Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs duminică, în zona seismică Vrancea, în judeţul Vrancea, la adâncimea de 103 kilometri, anunță Mediafax.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Odobeşti (28 km), Panciu (31 km), Focşani (42 km), Oneşti (42 km), Mărăşeşti (44 km). Seismul s-a produs la ora 3.13, la adâncimea de 103 kilometri şi a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs pe 3 septembrie, în Vrancea.

Bărbat bătut cu bestialitate, în plină stradă, în Sighetul Marmației. Scenele sângeroase, filmate și postate pe internet... Zăpadă pe Transfăgărăşan - Drumarii îi sfătuiesc pe cei ale căror maşini nu sunt echipate de iarnă să nu se aventureze p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x