Antena Căutare

Cutremurător! Scrisoarea de ADIO a lui Ilie Vonica. Ce scrie în mesajul adresat soției sale

Scrisoarea lăsată de Ilie Vonica se întinde pe câteva pagini, iar familia sa nu doreşte ca documentul să fie public.

Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, a murit, marţi după-amiază, la una dintre clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns după ce a căzut de la etajul vilei sale, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul a încercat să se sinucidă.

Ipoteza pare să fie confirmată de o scrisoare de adio lăsată de Vonica familiei sale, în care explică ce anume l-a determinat să recurgă la gestul de a-și pune capăt zilelor.

Potrivit surselor judiciare, citate de Mediafax, scrisoarea lăsată de Ilie Vonica se întinde pe câteva pagini, iar familia sa nu doreşte ca documentul să fie public.

Ilie Vonica i-a scris soției, înainte să moară, câteva rânduri în care îi mărturisește că nu poate trăi singur, cu gândul că ea este în arest.

Acesta a scris în document că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa și încheie prin a-și cere iertare familie, cu rugămintea ca fiica lui să rămână pe mâini bune și să fie îngrijită așa cum se cuvinte.

Omul de afaceri, care și-a luat viața marți dimineață, este de profesie medic și deține grupul Polisano, din care face parte şi lanţul de farmacii Reţeta, la care luna trecută au avut loc percheziţii în dosarul reţelor false, în care au fost arestate ulterior nouă persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals, infracţiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Ilie Vonica şi soţia sa, Ioana Vonica, au fost audiaţi în 20 mai la Poliţia Capitalei, iar ulterior soţia omului de afaceri a fost arestată.

Potrivit procurorilor, reprezentanţii societăţi care deţine lanţul de farmacii "Reţeta" ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive de achiziţii de medicamente de la societăţi "fantomă".

Alertă în toată ţara! Lapte cu ANTIBIOTIC pe rafturile supermarketurilor... Nativi din Vărsător, ATENŢIE: Partenerii de viaţă vor dovezi puternice de iubire! Previziunile zilei, cu Amalia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x