Antena Căutare

Vești bune pentru sute de mii de români! De când va crește salariul minim pe economie! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Creșterea salariului minim pe economie va fi aprobată în ședința de guvern de vineri și va intra în vigoare de la 1 ianuarie, conform ministrului Muncii Marius Budăi. 

Creșterea salariului minim pe economie va fi aprobată în ședința de guvern de vineri și va intra în vigoare de la 1 ianuarie, conform ministrului Muncii Marius Budăi.

”Vom mai avea azi o discuție și va fi dezbătut și aprobat de guvern în ședința de vineri. (...) Anticipez că va crește de la 1 ianuarie”, a spus Budăi.

De asemenea, el a criticat declarațiile potrivit cărora nu ar mai fi bani de pensii, acuzându-i pe cei care lansează astfel de scenarii de ”ipocrizie”.

”Condamn declarațiile potrivit cărora nu sunt bani pentru pensii. Susțin că, atât timp cât PSD va fi la guvernare, pensiile nu vor scădea și vor fi plătite la timp”, a mai comentat ministrul Muncii, conform HotNews.ro.

De la 1 ianuarie ar urma să fie salariu minim pe economie 2.080 de lei, iar salariul minim pentru cei cu studii superioare 2.350 de lei și, pentru cei care au minim 15 ani vechime, tot 2.350 de lei.

Zeci de persoane, în pericol după ce un bărbat și-a aruncat în aer apartamentul! Ce se întâmplase între el și soție înai... Legea pensiilor. Află ce modificări vor suferi pensiile până în anul 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x