Antena Căutare

De ce a încercat Kristine, solista din Calafat, să însuflețească o piață goală. Explicațiile organizatoarei evenimentului

La scurt timp de la concertul din Calafat de unde au apărut videoclipuri cu o cântăreață care anima o piață goală, au venit și explicațiile organizatoarei evenimentului.

Târg Calafat, piata goala, scena
La scurt timp după ce au apărut imagini cu solista Kristine în timp ce anima o piață goală, organizatoarea evenimentului a venit cu explicații: „Cât de ușor am ajuns să denigrăm“ | Facebook

Un videoclip cu cântăreața Kristine care anima o piață goală a fost distribut pe rețelele sociale și astfel a devenit cunoscut de foarte mulți oameni. „Şi haideţi să aplaudăm împreună, să ţinem ritmul. Haideţi să aplaudăm şi acolo, în dreapta. Foarte bine. Şi încă o dată, Calafat! Sunteţi pregătiţi? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine!", spunea cântăreața, deși publicul lipsea.

Citește și: Superstiții de Crăciun 2022. Ce nu trebuie să faci ori să porți pentru a-ți merge bine

Ce explicații a oferit organizatoarea evenimentului de la Calafat

Organizatoarea evenimentului a explicat ulterior că din cauza ploii oamenii se refugiaseră într-un cort, iar Kristine cânta pentru acei oameni:

„Începuse să plouă, oamenii s-au retras într-un cort, sub diferite copertine… Kristine cânta pentru acei oameni. Nu a renunțat să urce pe scenă pentru că a început să plouă. Cânta și îndemna publicul care o privea, chiar dacă nu era în fața scenei, să nu renunțe la distracție doar pentru că ploua. Cu ei vorbea, lor le striga <Mâinile sus>. Nu a fost niciun moment penibil, așa cum a scris toată lumea, iar cei care au fost acolo știu asta. Cât de ușor am ajuns să denigrăm. E suficient ca cineva să posteze ceva pe internet și toată lumea preia povestea, toata lumea comentează fără sa aibă habar care este adevărul din spatele unor imagini. Urât, foarte urât ce s-a întâmplat”, a declarat Cosmina Călin, organizatoarea evenimentului, potrivit Adevărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Prețul piperat plătit pentru o porție de cartofi și două de pomana porcului la Târgul de Crăciun din Constituției: ”Bătaie de joc”

După imaginile de la târgul din Calafat și primarul localității a venit cu o reacție, exprimându-și părerea de rău pentru vremea nefavorabilă care i-a determinat pe mulți dintre locuitori să plece de la eveniment.

„Cu mari greutăți și cu buget foarte limitat, este pentru prima dată în istoria localității când la Calafat se organizează un astfel de târg. Regret că au fost condiții atmosferice neprielnice, care au stricat o seară începută frumos; din păcate, un simplu cetățean ca mine nu are puteri supranaturale pentru a opri ploaia” a scris primarul din Calafat pe pagina de Facebook.

Citește și: Câți bani au cheltuit primăriile din București și din marile orașe din țară pentru luminițele de Crăciun

„Menționez că nu primăria este organizatorul acestui târg de Crăciun, ci ea este doar partener la organizarea acestuia, îndeplinindu-și în totalitate obligațiile: asigurarea domeniului public și energiei electrice pentru eveniment. Restul cheltuielilor, inclusiv tariful artiștilor, sunt suportate de organizator. Pe de altă parte, prezența publicului la un eveniment nu poate fi dirijată de către primărie; cei care doresc să frecventeze târgul o fac atunci când vor și când pot,” a adăugat Dorel Mitulețu.

Care este temperatura „ideală” de avut în casă, astfel încât să menții facturile la minimum iarna acesta... Stația de metrou supraterană Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost finalizată. De când va deveni funcțională și cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x