Antena Căutare

De ce ating POLIŢIŞTII unul dintre FARURILE maşinii când te opresc în TRAFIC! Tu știai de ce fac asta oamenii legii?

De multe ori, nu găsim în niciun manual de legislație rutieră toate situațiile de care ne lovim în trafic. De exemplu, poate nu o dată te-ai întrebat de ce  ating  oamenii legii unul dintre farurile maşinii când te opresc! 

De multe ori, nu găsim în niciun manual de legislație rutieră toate situațiile de care ne lovim în trafic. De exemplu, poate nu o dată te-ai întrebat de ce ating oamenii legii unul dintre farurile maşinii când te opresc, un gest care poate te-a enervat sau exasperat pur și simplu!

Atingerea farului este o cutumă a Poliției Rutiere din trecut. Înainte de inventarea camerelor de supraveghere, polițiștii foloseau tactica ca pe o reală strategie! Nu trebuie să te îngrijorezi, nu este vorba despre vreo ilegalitate, ci, mai degrabă, cu prevenirea unor infracțiuni. Știm cu toții că nu este un lucru neobișnuit ca șoferii să ascundă armele sau drogurile imediat ce aceștia au fost opriți de către poliție. Atingând lămpile din spate, agenții aveau avantajul de a surprinde infractorii înainte ca aceștia să apuce să ascundă obiectele ilegale.

Un alt motiv este acela că prin această practică, oamenii legi își lăsau amprentele pe mașina respectivă. În cazul în care șoferul ar ataca polițistul, amprentele celui din urmă ar rămâne pe mașină.

Tu te-ai „lovit” de această situație în trafic?

Şoc într-o comună din judeţul Dâmboviţa, unde o educatoare a murit subit în faţa copiilor... Controlorii de trafic aerian promit că nu vor face grevă în perioada minivacanţei 1-5 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x