Căutare Live

De la 1 iunie se deschid terasele și cafenelele! Care vor fi prețurile pentru clienți

Lumea abia așteaptă redeschiderea cafenelelor, retaurantelor și a teraselor, dar nimeni nu știe sigur cum se va desfășura reluare activităților acestora. Care vor fi prețurile și care sunt condițiile obligatorii pentru funcționare

De la 1 iunie se deschid terasele și cafenelele! Care vor fi prețurile pentru clienți

Se va deschide 50% din spațiul interior al localurilor

"După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.

Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic", a spus Dragoș Petrescu pentru Digi24.

NU se deschid barurile, cafenelele și restaurantele! Hotelurile vor funcționa după următoarele reguli stricte

Care vor fi prețurile din restaurante și cafenele în România

"Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun.

Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină.

Veste bună! Enoriașii vor putea participa la slujbele religioase, dar în CONDIȚII speciale! Ușile lăcașelor de cult rămân încă închise

Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute", a spus Petrescu pentru Digi24.

Document OFICIAL INSP: Au fost publicate măsurile de relaxare! Care sunt noile recomandări aplicate după 15 mai

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Buzău: Bărbatul despre care autoritătile afirmă că s-a aflat la originea focarului din cartierul Poştă a fost externat d...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri