Live acum
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

De la 1 iunie se deschid terasele și cafenelele! Care vor fi prețurile pentru clienți

Lumea abia așteaptă redeschiderea cafenelelor, retaurantelor și a teraselor, dar nimeni nu știe sigur cum se va desfășura reluare activităților acestora. Care vor fi prețurile și care sunt condițiile obligatorii pentru funcționare

De la 1 iunie se deschid terasele și cafenelele! Care vor fi prețurile pentru clienți

Se va deschide 50% din spațiul interior al localurilor

"După discuțiile cu guvernul am agreat că întâi vom putea deschide terasele în faza a doua, cel mai probabil în jurul datei de 1 iunie.

Vor urma încă două faze, sperăm la două săptămâni, să fie deschis 50% din spațiul interior din zona HoReCa și apoi integral, dacă totul merge bine din punct de vedere epidemiologic", a spus Dragoș Petrescu pentru Digi24.

NU se deschid barurile, cafenelele și restaurantele! Hotelurile vor funcționa după următoarele reguli stricte

Care vor fi prețurile din restaurante și cafenele în România

"Considerăm că următorul an nu va fi un an de profit sau de recuperat pierderi, e un an de sacrificiu care să pregătească un an mai bun.

Din semestrul 3 sperăm ca lucrurile să își revină.

Veste bună! Enoriașii vor putea participa la slujbele religioase, dar în CONDIȚII speciale! Ușile lăcașelor de cult rămân încă închise

Clienții vor fi pe buget limitat și se vor uita la fiecare cost, ne așteptăm ca prețurile în industrie să nu crească sau chiar să scadă, deși costurile operatorilor ar putea crește din cauza investițiilor care trebuie făcute", a spus Petrescu pentru Digi24.

Recomandari