Antena Căutare

De patru ani, autoritățile din Târgu Jiu nu reușesc să construiască 20 de kilometri de drum

De patru ani, autoritățile din Târgu Jiu nu reușesc să construiască 20 de kilometri de drum. Este vorba despre centura ocolitoare a municipiului, care ar rezolva problema traficulului din oraș.

De patru ani, autoritățile din Târgu Jiu nu reușesc să construiască 20 de kilometri de drum. Este vorba despre centura ocolitoare a municipiului, care ar rezolva problema traficulului din oraș.

La început, s-au opus cei expropriați, care au cerut în instanță despăgubiri. Iar acum s-a aflat ca proiectul după care a lucrat constructorul era greșit.

În 2014, printr-o ordonanța de Guvern, s-a decis ca la Târgu Jiu să fie făcuţi 20 de km de drum. Trebuia să fie centura ocolitoare a orașului. Lucrările au demarat imediat. După scurt timp, însă, oamenii care au fost expropriaţi din cauza asta au cerut în instanță sistarea lucrărilor.

De acum doi ani, centura trebuia să funcţioneze doar că acum s-a constatat că proiectul a fost întocmit greşit. Motiv pentru care cei de la companie în loc să toarne asfalt pe acest drum, au pus nisip şi piatră spartă, iar pe margini deja au crescut buruienile.

Valoarea contractului a fost de 32 de milioane de euro fără TVA. Jumătate din sumă a fost deja încasată de firma care s-a ocupat de lucrări. Până la finalizarea celor 20 de kilometri vor mai trece, cel mai probabil, câţiva ani şi vor fi cheltuiţi şi mai mulţi bani.

Citește mai mult pe Observator.tv!

An școlar 2018-2019. Cât costă să trimiți un copil la școală... Panică pentru zeci de pasageri! O aeronavă TAROM, interceptată de avioane militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x