Decizie de ultimă oră, în cazul lui Mario Iorgulescu. Ce se va întâmpla cu fiul președintelui LPF?

Victorie pentru procurori, în dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. Ce decizie a luat Tribunalul București?

Decizie de ultimă oră, în cazul lui Mario Iorgulescu. Ce se va întâmpla cu fiul președintelui LPF?

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, va fi arestat preventiv. Tribunalul București a stabilit, vineri, ca tânărul să fie arestat pentru 30 de zile, începând cu data încarcerării. Decizia poate fi atacată.

Aceasta este a doua oară când magistraţii decid arestarea, după ce dosarul a tot fost mutat între instanţe din cauza unui vid de procedură.

Citește și:

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală. Tatăl lui Dani Viscol, mort în accident, a răbufnit: "E bine mersi în Italia! Vor să mușamalizeze!"

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat şi drogat în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Acesta nu a oprit la semafor şi a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deşi limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Citește și:

Anunț sumbru de la specialiștii OMS. Ce se întâmplă acum în cele mai afectate zone de COVID-19: „Trebuie să fim pregătiți pentru asta”

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că şi el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Ulterior, în 31 octombrie, a fost internat la o altă clinică din Italia, unde s-ar afla şi în prezent.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri