Antena Căutare

Demiteri la spitalul groazei de la Buzau, dupa ce mai multi copii au fost legati de pat

Imaginile au ingrozit o lume intreaga, iar Ministerul Sanatatii a facut anchete peste anchete. Intr-un final, au fost luate si masuri disciplinare, iar mai multi angajati ai spitalului au fost demisi din functii.

Au fost demisi din functie seful Sectiei Pediatrie din Spitalul Judetean Buzau si asistentul-sef al sectiei. Asistenta medicala si infirmiera de salon vor fi sanctionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioada de doua luni.

Sanctiunile au fost propuse de comisia de disciplina constituita in acest caz si au fost aprobate de catre managerul unitatii medicale.

Masurile au fost luate dupa ce in 28 ianuarie, copiii legati cu fese de zabrelele paturilor au fost filmati si imaginile au fost facute publice. Copiii legati sunt institutionalizati si au varste cuprinse intre doi si 12 ani. Locuiesc intr-o casa de tip familial si au grave afectiuni neuropsihice, unii fiind diagnosticati cu ADHD, iar altii cu retard mintal. Ei au fost internati in spitalul buzoian in urma unor probleme respiratorii.

Se introduce taxa pentru repetarea examenului de bacalaureat... Dumitru Sechelariu, condus pe ultimul drum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x