Antena Căutare

Descoperă care sunt ”punctele” lor sensibile! Ce laturi ascund zodiile

Orice persoană este atentă la imaginea pe care o afișează, astfel că, implicit, are o latură ascunsă. De aceea, îți propunem să descoperi ce ”puncte” sensibile au zodiile.

Orice persoană este atentă la imaginea pe care o afișează, astfel că, implicit, are o latură ascunsă. De aceea, îți propunem să descoperi ce ”puncte” sensibile au zodiile.


Berbec

Ești sigură pe tine, ești impulsivă, ești puternică, așa că toată lumea crede că ești o persoană rece, care nu are nevoie de nimeni. Iar ție îți place asta, pentru că astfel crezi că te protejezi de suferință. Adevărul este că ești o persoană foarte iubitoare și dornică mereu să îi ajute pe alții, însă nu vrei să le arăți asta decât celor care îți demonstrează că nu au niciun interes ascuns.

Taur

Toată lumea crede că ești caldă și iubitoare, pentru că ai grijă întotdeauna să nu superi pe nimeni. Adevărul este că ai o latură foarte agresivă, pe care o ții în frâu cu greu, de teama consecințelor. Dacă nu vei răbufni, nimeni nu va bănui ce ai în cap, însă dacă îți pierzi controlul, vei face mai multe pagube decât un uragan!

Gemeni

Pari o persoană superficială, dornică doar de distracție și aventuri! În realitate, însă, ești un om profund, care caută liniștea și dragostea devărată. Îți este greu să le obții, pentru că ai impresia de fiecare dată că iarba este mai verde în altă parte!

Află mai multe amănunte, mai sus!

România, lovită de marele cutremur! Specialiștii avertizează: „Ar trebui să fim atenți, în orice moment s-ar putea produ... România, „ÎMPOTRIVA” sistemului de relocare a imigranților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x