Antena Căutare

Descoperire macabră, a murit îngropat de viu! Detalii cumplite despre ultimele momente din viața unui bărbat din Mureș

Sfârşit crunt pentru un bărbat în vârstă de 42 de ani din Mureş. Omul a murit înghiţit de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare în curtea unui imobil. Angajat la o firmă specializată, muncea de câteva zile acolo, pe buldoexcavator, alături de echipă.

Sfârşit crunt pentru un bărbat în vârstă de 42 de ani din Mureş. Omul a murit înghiţit de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare în curtea unui imobil. Angajat la o firmă specializată, muncea de câteva zile acolo, pe buldoexcavator, alături de echipă.

Bărbatul de 42 de ani a rămas îngropat la cinci metri adâncime după ce a coborât într-un şanţ unde se instala canalizarea, iar un mal de pământ s-a surpat deasupra lui. Salvatorii au mobilizat inclusiv un elicopter în zonă, dar nu l-au putut scoate în viaţă pe bărbat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul coborâse într-un şanţ adânc să facă nişte legături la ţevile de canalizare, în curtea unde muncea alături de echipa sa. Într-o fracţiune de secundă mormanul de pământ s-a surpat peste el. Un om de la fața accidentului spune: „Cinci metri aproape, cinci metri. Cum să aibă scăpare? Nu, nu are nicio scăpare. Eu am avut coleg, doar până aici îngropat şi când l-au scos a murit. Dar acesta la cinci metri, acolo jos, cu câteva tone de pământ peste el, nu.”

Un echipaj de pompieri a intervenit să-l scoată pe bărbat, în timp ce medicii aşteptau pe margine, pregătiţi să înceapă manevrele de resuscitare. În zona a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Cristian Virag, ISU Mureș: „S-a intervenit voluntarii la evacuarea acestuia, din nefericire acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la locul intervenţiei.”

Tragedia a deschis acum mai multe anchete. Bărbatul era şofer pe buldoexcavator şi nu se ştie de ce a coborât el să facă lucrările.

Purtătorul de cuvânt IPJ Mureș: „În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.”

Bărbatul de 42 de ani era căsătorit şi avea o fetiţă de 10 ani

Citește și:

Cum arată „cuibușorul de nebunii” al lui Justin Bieber și al soției lui. Cum și-a fotografiat partenera în intimitatea c... Și-a văzut soția urcând într-un taxi cu un alt bărbat și a explodat! Arădeanul l-a pedepsit pe amantul soției, în văzul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x