Antena Căutare

Directorul spitalului Elias: Acest SMURD ne era de un ajutor urias

Invitata marti seara in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", Daniela Safta, director al spitalului Elias, s-a aratat ingrijorata de evolutia sistemul de ambulanta SMURD, in conditiile in care Legea Sanatatii va fi adoptata in actuala forma.

"Si eu as fi demisionat, pentru ca nu poti sa ramai sa te lupti cu cineva care nu-ti accepta opinia. Acest SMURD ne era de un ajutor urias. Aceasta urgenta venea cu pacientii intubati", a spus Daniela Safta, director al spitalului Elias.

Noi avem nevoie de o alta finantare. Banii pe care ne sunt alocati in acest moment sunt insuficienti. Pentru noi e important un management care sa aduca surse de finantare in spital. Sa ne asigure macar o buna finantare, upgradare a sistemului medical. O alta salarizare a cadrelor, in felul acesta ne aparam medicii.

Legea nu va ramane nici cum este acum, ci ea va tine cont de cei care prestam pentru aceasta tara. Din pacate, in acesti trei ani nu s-a intamplat ca nimeni sa tina cont de parerile noastre.

Arafat i-a dat de gol cu ceea ce au gand, despre ce vor sa faca cu noua legea. Cei care vor intra nu au nici o obligatie, nici o sanctiune, nici un control. Li se va pune in mana un furcoi de bani si nu vor avea nici o obligatie", a incheiat directorul spitalului Elias.

Foto: Intact Images

Cutremur de 4.4 grade pe scara Richter in zona Vrancea... Cum si-a schimbat Basescu parerea despre Arafat in numai un an: Vezi cum il lauda in 2010!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x