Antena Căutare

Distracție la mare înainte de furtună. Ciclonul care a lovit Grecia se întreaptă spre litoralul românesc

În ciuda avertismentelor meteorologilor, vremea este deocamdată frumoasă la mare. Soarele străluceşte pe cer de la prima oră, aşa că turiştii au dat buzna pe plajă.

În ciuda avertismentelor meteorologilor, vremea este deocamdată frumoasă la mare. Soarele străluceşte pe cer de la prima oră, aşa că turiştii au dat buzna pe plajă. Ne aşteaptă un weekend de toamnă, cu ploi torenţiale şi frig. Spre seara și mâine, un ciclon format în Marea Neagră va lovi litoralul.

Vremea se schimbă pe tot globul, iar în Europa, vara vine cu furtuni puternice, ca cea care a devastat Grecia, dar şi cu temperaturi scăzute, ca în România. La noi va fi un weekend dominat de ploi şi vijelii.Le vom simţi chiar de azi, la început în partea de vest, apoi în toată ţara.

Citește și: Informare meteo. ANM a emis alertă de vijelii puternice în aproape toată ţara. Frig în weekend

Din nordul continentului vine un aer polar, care va traversa România, Bulgaria şi se va opri tot în Grecia. Iar deasupra Mării Neagră se va forma un ciclon.

Alertă în România! 129 de cazuri de rujeolă au fost identificate în doar o săptămână... Românul rănit în urma furtunii din nordul Greciei, care și-a pierdut soția și fiul, adus în țară cu o ambulanţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x