Căutare Live

Doi frățiori din Iași au fost uciși de strugurii din curte! Au mâncat otravă fără să știe, mama i-a privit cum se sting

Doi frățiori de un an și jumătate și trei ani din comuna Coarnele Caprei s-au stins după ce au mâncat struguri stropiți din propria curte. Mama celor doi, Roxana, i-a privit cum se sting, cel mai mic a murit în curte după 45 de minute de resuscitare.

Doi frățiori din Iași în vârstă de una an și trei ani au fost uciși de strugurii din curte! Au mâncat otravă fără să știe, mama i-a privit cum se sting

BZI

Roxana, mama celor doi copii care s-au stins din viață, a povestit că vineri au mâncat struguri din curtea casei, iar a doua zi, sâmbătă, după 24 de ore, starea lor de sănătate s-a înrăutățit și a sunat la 112.

Copilul de un an și jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare, iar băiețelul de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași la câteva ore distanță, în urma unui stop cardio-respirator.

Larry King și-a pierdut doi copii, în trei săptămâni. Prezentatorul, sfâșiat de durere:”Niciun părinte nu ar trebui să își îngroape copilul!”

“Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul de un an și jumătate, Gabriel B., în stop cardio-respirator. A fost intubat și ventilat mecanic, a fost resuscitat timp de 45 de minute, fără răspuns, astfel că s-a declarat decesul. Celălalt copil, în vârstă de trei ani, A.B, a fost găsit somnolent, ușor confuz, cu midriază bilaterală și preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul «Sf. Maria».

Se presupune a fi o intoxicație cu organofosforice. Mama a declarat că le-a dat struguri”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-șef UPU SMURD, potrivit BZI. Institutul de Medicină Legală va stabili cu exactitate motivul decesului în urma necropsiei celor doi micuţi.

Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Vanessa: ”Mi-e dor mai mult decât pot explica!”

Potrvit primelor informații oferite de către medici către BZI, se presupune că frații Bughiuș au decedat din cauza unei intoxicații cu insecticide. Se pare că strugurii pe care aceștia i-au mâncat erau stropiți cu niște substanțe extrem de nocive, numite organofosforice.

Familia Bughiuș au fost plecată în străinătate timp de mai mulți ani, pentru a-și putea renova casa primită de Roxana, moștenire de la tatăl său. Însă, de aproximativ un an de zile, Roxana și cei doi copii s-au întors acasă în comuna Coarnele Caprei, pentru a supraveghea renovarea casei.

Un bărbat a urcat cu prietenii pe Vf. Moldoveanu cu bagaje și boxă din care răsună manele. Reacția Salvamontului: ”Să nu vă mirați când situații penibile sfârșesc urât”

Tatăl celor doi copii era plecat la muncă în Germania. Acum va trebui să revină pentru a-și conduce fiii pe ultimul drum.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Focare de coronavirus în școlile abia deschise. Sute de elevi şi profesori sunt, acum, în izolare...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri