Antena Căutare

Doi frățiori din Iași au fost uciși de strugurii din curte! Au mâncat otravă fără să știe, mama i-a privit cum se sting

Doi frățiori de un an și jumătate și trei ani din comuna Coarnele Caprei s-au stins după ce au mâncat struguri stropiți din propria curte. Mama celor doi, Roxana, i-a privit cum se sting, cel mai mic a murit în curte după 45 de minute de resuscitare.

Doi frățiori din Iași au fost uciși de strugurii din curte! Au mâncat otravă fără să știe, mama i-a privit cum se sting
Doi frățiori din Iași în vârstă de una an și trei ani au fost uciși de strugurii din curte! Au mâncat otravă fără să știe, mama i-a privit cum se sting | BZI

Roxana, mama celor doi copii care s-au stins din viață, a povestit că vineri au mâncat struguri din curtea casei, iar a doua zi, sâmbătă, după 24 de ore, starea lor de sănătate s-a înrăutățit și a sunat la 112.

Copilul de un an și jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare, iar băiețelul de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași la câteva ore distanță, în urma unui stop cardio-respirator.

Larry King și-a pierdut doi copii, în trei săptămâni. Prezentatorul, sfâșiat de durere:”Niciun părinte nu ar trebui să își îngroape copilul!”

“Elicopterul la misiunea primară de la Coarnele Caprei a găsit copilul de un an și jumătate, Gabriel B., în stop cardio-respirator. A fost intubat și ventilat mecanic, a fost resuscitat timp de 45 de minute, fără răspuns, astfel că s-a declarat decesul. Celălalt copil, în vârstă de trei ani, A.B, a fost găsit somnolent, ușor confuz, cu midriază bilaterală și preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul «Sf. Maria».

Articolul continuă după reclamă

Se presupune a fi o intoxicație cu organofosforice. Mama a declarat că le-a dat struguri”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-șef UPU SMURD, potrivit BZI. Institutul de Medicină Legală va stabili cu exactitate motivul decesului în urma necropsiei celor doi micuţi.

Kobe Bryant ar fi împlinit 42 de ani. Mesajul sfâșietor transmis de Vanessa: ”Mi-e dor mai mult decât pot explica!”

Potrvit primelor informații oferite de către medici către BZI, se presupune că frații Bughiuș au decedat din cauza unei intoxicații cu insecticide. Se pare că strugurii pe care aceștia i-au mâncat erau stropiți cu niște substanțe extrem de nocive, numite organofosforice.

Familia Bughiuș au fost plecată în străinătate timp de mai mulți ani, pentru a-și putea renova casa primită de Roxana, moștenire de la tatăl său. Însă, de aproximativ un an de zile, Roxana și cei doi copii s-au întors acasă în comuna Coarnele Caprei, pentru a supraveghea renovarea casei.

Un bărbat a urcat cu prietenii pe Vf. Moldoveanu cu bagaje și boxă din care răsună manele. Reacția Salvamontului: ”Să nu vă mirați când situații penibile sfârșesc urât”

Tatăl celor doi copii era plecat la muncă în Germania. Acum va trebui să revină pentru a-și conduce fiii pe ultimul drum.

În floarea vârstei, la doar 18 ani, un băiat a murit infectat cu Covid-19! Tânărul din Galați suferea de o tumoră cerebr... Focare de coronavirus în școlile abia deschise. Sute de elevi şi profesori sunt, acum, în izolare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x