Antena Căutare

În floarea vârstei, la doar 18 ani, un băiat a murit infectat cu Covid-19! Tânărul din Galați suferea de o tumoră cerebrală care i-a îngreunat viața

Cel mai tânăr pacient decedat de coronavirus este din Galați. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a înregistrat, luni, decesul celui mai mic pacient infectat cu COVID-19, un băiat în vârstă de 18 ani internat la Spitalul CFR din Galaţi care a dus o luptă aprigă cu o tumoră cerebrală.

În floarea vârstei, la doar 18 ani, un băiat a murit infectat cu Covid-19! Tânărul din Galați suferea de o tumoră cerebrală care i-a îngreunat viața
În floarea vârstei, la doar 18 ani a murit infectat cu Covid-19! Tânărul din Galați suferea de o tumoră cerebrală care i-a îngreunat viața

Tânărul avea mai multe comorbidităţi, cea mai gravă fiind o tumoră cerebrală. El a fost internat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, de pe 24 iulie până pe 12 august. Pe data de 12 august a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde la internare a fost testat pentru COVID-19, rezultatul ieşind pozitiv. Ulterior, a fost transferat la Spitalul CFR Galaţi, spital suport COVID, unde s-a înregistrat şi decesul.


"În ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi s-au înregistrat 15 noi cazuri de persoane pozitive la SARS-CoV-2 şi două decese. Unul dintre aceste decese s-a înregistrat la o persoană cu o vârsta fragedă care avea şi alte comorbidităţi", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Două simptome noi COVID-19 sunt, de fapt, primele semne ale bolii! Medicii, în alertă: „Evoluția nu va fi favorabilă”


De la începutul pandemiei, în judeţul Galaţi, 3.057 de persoane au fost confirmate pozitiv la COVID-19, dintre care 2.441 au fost declarate vindecate, iar 150 au decedat. Un număr de 195 persoane sunt izolate şi 440 în carantină. Opt paturi sunt ocupate la ATI COVID de la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Până în prezent, au fost efectuate 25.954 de teste.

Care este situația coronavirusului în România?

În casă, cu masca pe față! Începerea noului an școlar ar putea aduce noi restrciții. Scenariul pregătit de Alexandru Rafila

Potrivit raportării de luni, 24 august, au fost confirmate 825 de noi infecții. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 79.330 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

UPDATE, LUNI, ORA 13:23. Până astăzi, 24 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 79.330 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

35.517 pacienți au fost declarați vindecați și 9.574 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

El este bărbatul care și-a ucis fosta iubită în Cluj. Tânărul de 28 de ani a mai avut probleme cu legea

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 825 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 3.309 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Trăim pe datorie. Omenirea a consumat resursele pe care natura le poate regenera pe parcursul unui an!... Doi frățiori din Iași au fost uciși de strugurii din curte! Au mâncat otravă fără să știe, mama i-a privit cum se sting...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x