Antena Căutare

Doi medici falsi au pacalit zeci de bolnavi care veneau in Capitala sa se vindece

Doi indivizi au pacalit mai multi bolnavi ca sunt medici si le-au luat si ultimii bani. Victimele, toate din provincie, veneau in Bucuresti la medic si erau luate pe sus din gara, urcate in autobuz si convinse pe drumul spre spital sa scoata banii pentru tratament. Nu stiau ca nu discutau cu doctori adevarati, asa ca au ramas si fara bani si fara tratament.

Cei doi infractori actionau in Gara de Nord din Capitala. Pe distanta a doar trei statii de autobuz, cate exista de la gara pana la Spitalul Universitar, indivizii le castigau victimelor increderea. Odata ce coborau, pagubitii erau convinsi sa le ofere teparilor actele medicale, sub pretextul ca acestia vor sa le garanteze ca totul este in regula. Evident, imediat aparea o problema ce putea fi, totusi, rezolvata, dar cu bani multi.

Sub acest pretext, falsii doctori obtineau sume de bani cuprinse intre 100 si 400 de lei. Indivizii nu lucrau niciodata impreuna deoarece credeau ca astfel reusesc sa scape de un eventual filaj al politistilor.

Luni dimineata, asa-zisii medici au fost ridicati de oamenii legii. Unul dintre ei ra urmarit european si condamnat la patru ani de inchisoare pentru furt, iar cel de-al doilea abia fusese eliberat din puscarie.

Muzeul Antipa va inlocui girafa distrusa de huligani cu un mamut... Bacalaureat 2012, sesiunea de toamna: Cum s-au descurcat elevii la "Limba si literatura romana"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x