Antena Căutare

Doi soţi au fost reţinuţi de poliţiştii după ce au furat documentele care îi încriminează, dintr-o secţie de poliţie

O femeie de 38 de ani și-a însoțit soțul la secția de poliție pentru audieri. Femeia a furat un document dintr-un dosar penal unde ea era citată în calitate de martor, după ce soţul său ar fi agresat în trafic un alt şofer. Cei doi soţi au fost reţinuţi.

Doi soţi au fost reţinuţi de poliţiştii după ce au furat documentele care îi încriminează, dintr-o secţie de poliţie
Poliția

Totul s-a întâmplat în Constanța, acolo unde polița a fost sesizată de un bărbat de 23 de ani, că a fost şicanat în trafic de un alt şofer, care s-a dat jos din maşină şi l-a lovit.

„La sediul Secţiei 2 Poliţie s-au prezentat, pentru audieri, bărbatul de 41 de ani, împreună cu soţia acestuia, de 38 de ani (în calitate de martor). După terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soţului său, ulterior încercând să fugă, fiind opriţi şi imobilizaţi de poliţişti. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri”, a informat, marţi, IPJ Constanţa.

Cei doi soți au fost reținuți pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Acesta este acuzat pentru lovire sau alte violenţe şi sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri, mai informează sursa citată.

Citește și: Un bărbat din Harghita, beat, a urmărit și șicanat o mașină în care se afla soția cu presupusul ei amant

Preotul din Ditrău, Harghita, a depus o petiție semnată de 1.800 de localnici. Oamenii cer patronilor brutăriei să nu an... Sute de porci mistreţi, sacrificaţi după descoperirea unui nou focar de pestă porcină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x