Antena Căutare

"Tanti, ia un hamburger din partea noastră!" Doi tineri din Târgu Jiu ajută oamenii nevoiaşi cu o masă caldă

''Împreună pentru o viaţă mai bună!'' , este deviza a doi tineri antreprenori din Târgu Jiu, care ajută oamenii nevoiaşi cu o masă caldă, cel puţin o dată pe zi. Special, au deschis un fast food unde pregătesc la foc continuu feluri delicioase.

Bătrâni singuri şi săraci, oameni care dorm pe stradă sau angajaţi care lucrează în frig, cu toţii au asigurată cel puţin o porţie de mâncare. Iar când oamenii nu îi caută, cei doi pleacă ei pe străzi, cu farfuriile pline.

"Tanti, ia un hamburger din partea noastră!", aşa îşi petrec zilele Răzvan și Alexandru. Cei doi tineri şi-au transformat fast-food-ul într-o cantină pentru oamenii mai puţin norocoşi. La început au gătit chiar ei, dar, pentru că numărul celor care le băteau în geam a crescut de la o zi la alta, şi-au luat şi două ajutoare.

Shaorma, şniţele calde cu cartofi şi salată sau pizza sunt doar câteva dintre bunătăţile cu care sunt aşteptaţi toţi cei care visează la ele, dar nu au bani să le cumpere.

Cei doi tineri împart mâncarea pe stradă

"Ne-am gândit să ajutăm oamenii nevoiași pentru că este și foarte frig afară, mai ales acum iarna. Ne-am gândit să oferim o masă caldă și ceva de băut, ce vor ei să bea aici. Pentru noi, o porție de mâncare nu înseamnă foarte mult, dar poate pentru ei înseamnă totul", explică Alexandru, cel care a venit cu ideea inedită.

Tinerii antreprenori nu au de gând să se oprească aici. Micul local va fi deschis nu doar iarna, ci tot timpul anului.

Alertă în România! Se înmulţesc îngrijorător cazurile de gripă. În ultimele zile au fost diagnosticate sute de persoane... Lista rușinii, făcută publică de ANAF. Cine sunt românii care sunt datornici la stat la finalul anului 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x