Antena Căutare

Doliu imens în România! A murit unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai țării peste hotare. Ioan Emil Vasiliu ar fi împlinit 78 de ani, pe 17 februarie

Doliu imens în România! Fostul ambasador, Ioan Emil Vasiliu, a murit, cu doar câteva zile înainte de a împlini 78 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Bellu Ortodox.

Doliu imens în România! A murit unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai țării peste hotare. Ioan Emil Vasiliu ar fi împlinit 78 de ani, pe 17 februarie
ambasador, Ioan Emil Vasiliu | observator.tv

Doliu imens în România! Fostul ambasador, Ioan Emil Vasiliu, a murit, cu doar câteva zile înainte de a împlini 78 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Bellu Ortodox.

Fostul ambasador, Ioan Emil Vasiliu, a murit, cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 78 de ani.

Ioan Emil Vasiliu s-a născut în Giurgiu, în 17 februarie 1941. A absolvit Universitatea din Galaţi şi Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

Ioan Emil Vasiliu a fost ambasador al României în Iran (1990 - 1994), Filipine (1195 - 1997) şi Emiratele Arabe Unite (2000 - 2007), dar şi pe cea de însărcinat cu afaceri.

Fostul ambasador a fost Prim adjunct al Ministrului Comerţului Exterior, perioadă în care a coordonat departamentele Speciale – cooperare industrială şi economica, relaţii bilaterale, finanţări, scrie observator.tv.

A avut un rol important în recuperarea datoriilor către ţara noastră ale tărilor din lumea a treia (aproximativ 4 miliarde de dolari) – Irak, Egipt, Sudan.

Înmormântarea lui Ioan Emil Vasiliu va avea loc la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Ortodox.

Tragedie șocantă în Târgu-Jiu! Un tânăr a murit pe scaun, la câteva minute după ce s-a așezat - Video... Structura anului școlar s-a schimbat drastic! Vacanța de vară s-a scurtat, alta a fost eliminată! Când va începe anul șc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x