Antena Căutare

Doliu în Familia Regală! A murit arhiducesa Elisabeta Sandhofer, nepoata regelui Ferdinand

Administraţia Castelului Bran a anunţat miercuri decesul Alteţei Sale Imperiale şi Regale Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, membră a familiei Habsburg, moştenitoare a Castelului Bran.

Doliu și durere în Familia Regală! A murit arhiducesa Elisabeta SandHofer, nepoata regelui Ferdinand și a reginei Maria, moștenitoarea Castelului Bran. Anunțul a fost făcut cu tristețe de către conducerea Castelului Bran. Unde vor putea oamenii să îi aducă un ultim omagiu. Drum lin, Alteță!

Administraţia Castelului Bran a anunţat miercuri decesul Alteţei Sale Imperiale şi Regale Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, membră a familiei Habsburg, moştenitoare a Castelului Bran.
''Castelul Bran anunţă cu profundă tristeţe despărţirea de Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, care a trecut la cele veşnice după o lungă şi grea suferinţă. Prezenţă caldă, discretă şi de un umor fin, a marcat definitiv revenirea la viaţă a Castelului Bran, ieşit din lunga sa noapte comunistă. Se va afla mereu în rugăciunile noastre, împreună cu bunica sa, Regina Maria, şi cu mama sa, Principesa Ileana'', se arată în comunicatul de presă transmis miercuri de Administraţia Castelului Bran.

Arhiducesa Elisabeth Sandhofer s-a născut în 1942.
Bogdana Balmuş, purtătorul de cuvânt al Castelului Bran, a declarat că în curtea interioară a castelului s-a amenajat un loc special pentru cei care doresc sa aprindă o lumânare şi a fost deschisă o carte de condoleanţe.

Castelul Bran a intrat pe deplin în posesia moştenitorilor Principesei Ileana: arhiducele Dominic de Habsburg, arhiducesa Maria Magdalena Holzhausen şi arhiducesa Elisabeth Sandhofer, în iunie 2009. Castelul Bran rămâne în continuare cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Braşov, depăşind un milion de vizitatori în anul 2017.

Mare atenție! Amenzi uriașe pentru pietonii care nu respectă aceste obligații! De la 1 ianuarie, românii care fac asta v... Răzbunare nebunească într-o parcare din județul Gorj! Doi copii au vandalizat peste 40 de mașini într-o parcare, pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x