Antena Căutare

Dorel lovește din nou, la Calafat! Șoferii au oprit mașinile și au filmat „minunea”! Care e noua metodă românească de astupat gropile?

Imagini demne de tot râsul la Calafat, acolo unde un drumar, un veritabil "Dorel", a reușit să stârnească amuzamentul tuturor cu faptele sale...nu tocmai logice!

Imagini demne de tot râsul la Calafat, acolo unde un drumar, un veritabil "Dorel", a reușit să stârnească amuzamentul tuturor cu faptele sale...nu tocmai logice!

Nu pare deranjat nicio clipă că afara plouă, iar - în bălţi - apa ajunge până la gleznă. „Dorel” toarnă asfalt direct în bălţile cu apă de pe un drum naţional!

Minute în şir, muncitorul cocoţat pe o maşină cu asfalt fierbinte aruncă - agale - criblura încinsă pe şosea.

Şoferii care treceau prin zonă nu au putut rata momentul. L-au filmat pe Dorel şi l-au postat pe Facebook, iar imaginile - deja virale pe Internet - sunt intitulate ironic: "Noua metodă românească de astupare a gropilor".

ALOCAȚII COPII 2018. Schimbare uriaşă. Câți bani vor primi părinții de la stat pentru copii! Guvernul a făcut anunțul!... În Turnul cu Ceas din Cetatea Sighișoarei se află o comoară veche de patru secole! Ce găsesc turiștii aici (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x