Antena Căutare

Alt caz care dă fiori românilor. O femeie din Gorj a păcălit autoritățile și s-a plimbat liberă prin mai multe zone din România

Un dosar penal a fost întocmit de poliţiştii din judeţul Timiş, pe numele unei femei de 38 de ani din judeţul Gorj, care a călătorit din Italia în Germania, iar de acolo la Timişoara, de unde a luat un autocar spre Gorj, fără să declare acest lucru autorităţilor.

Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi că, într-un autocar ce se îndrepta către Gorj, se află o persoană care ar veni din Italia.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că o femeie de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar la data 13 martie a ajuns în Timişoara, de unde a plecat cu un autocar către Gorj”, se arată în comunicat.

Întrucât femeia nu a declarat autorităţilor că este venită din Italia, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de zadarnicire a combaterii bolilor.

Femeia a intrat în carantină în judeţul Timiş.

Sursa : news.ro

Ce se va întâmpla cu cadavrele românilor uciși de coronavirus, dacă virusul COVID-19 va provoca decese în România!... Angajată a Ministerului Sănătății, confirmată cu coronavirus! Este internată la Iași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x