Live acumAntitalent (r)
Prime Time 20:00iUmor

Două bucătărese de la un liceu din Bacău, cercetate pentru că au furat din mâncarea elevilor

Două angajate ale unui liceu din Bacău sunt cercetate după ce au furat din mâncarea elevilor

Doua angajate ale liceului, acuzate ca au furat mâncarea elevilor

Două angajate ale unui liceu din Bacău sunt cercetate după ce au furat din mâncarea elevilor! Infracţiunea a fost descoperită de unul dintre paznicii unităţii de învăţământ căruia i s-au părut suspecte sacoşele voluminoase ale celor două femei care lucrau la bucătărie. În acest caz a început o anchetă, iar cele două angajate ar putea să-şi piardă locul de muncă.

Cele două femei sunt angajate la cantina liceului de aproximativ 10 ani. În urmă cu câteva zile, la ieşirea din tură, unul dintre paznicii unităţii de învăţământ le-a cerut sacoşele la verificat aşa cum este obiceiul. În loc să respecte protocolul, una dintre femei a încercat să fugă.

Prinse cu mâncarea elevilor în sacoşe, femeile nu prea au mai avut cum să se apere. Conducerea liceului a chemat Poliţia şi a decis să înceapă şi propria cercetare disciplinară.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat cu privire la doua persoane suspectate de savarsirea faptei

La cantina liceului din Bacău mănâncă în fiecare zi elevii care sunt cazaţi în internatul unităţii de învăţământ. Până la finalizarea anchetei, cele două angajate lucrează în continuare în bucătăria unităţii de învăţământ.