Antena Căutare

DRAMĂ TERIBILĂ! 11 PERSOANE, rănite, într-un accident produs după ce un microbuz s-a izbit de o mașină

Un copil de 10 ani a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident produs duminică noaptea pe DN2A, la ieşirea din Andrăşeşti spre Orboieşti.


Un accident teribil a avut loc în această dimineaţă, la intrarea în Sarca, pe sensul de mers spre Iaşi. Sunt 11 victime, în urma impactului dintre un Opel Zafira şi un microbuz care transporta zece persoane la serviciu.

DRAMĂ TERIBILĂ! 11 PERSOANE, rănite, într-un accident produs după ce un microbuz s-a izbit de o mașină

Din primele informaţii, între victime se află şi două femei în stare gravă, inconştiente, cu traumatisme craniene, scrie Observator.tv.

Şoferul autoturismului Opel a declarat poliţiştilor că în fiecare dimineaţă opreşte la o distanţă de doi kilometri de Sarca, unde este o trecere la nivel cu calea ferată, pentru a lua un coleg.

Deși ar fi semnalizat dreapta şi ar fi redus viteza, acesta a fost lovit din spate de un microbuz în care se aflau 10 persoane care mergeau spre serviciu la Iaşi.

La fata locului au intervenit două echipaje SMURD, trei din cadrul Serviciului Rutier, descarcerarea şi pompierii de la ISU Iaşi.

Un COPILAŞ de zece ani a fost găsit în stop cardiorespirator, după un CUMPLIT accident rutier. Medicii au încercat timp ... Scandal pe noua lege a pensiilor! Prevederile care nemulțumesc majoritatea pensionarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x