Antena Căutare

Drama unei mame din Capitală: "Sunt medic, fac gărzi și îmi văd copiii prin geam. Fetița mea cea mică plângea și mă implora să îmi atingă mâna"

O mamă din București este medic în aceste zile. Și atât! Își vede copiii prin geam, fără să-i poată atinge. Pentru că face gărzi zilnice și poate oricând să se infecteze cu coronavirus, nu vrea să riște nimic. Și-a dus fetițele la mama sa pentru a nu risca nimic. Ultima vizită a fost sfâșietoare. Fetița cea mică plângea și o implora să o ia de mânuță...

Drama unei mame din Capitală: "Sunt medic, fac gărzi și îmi văd copiii prin geam. Fetița mea cea mică plângea și mă implora să îmi atingă mâna"
Medic din Capitală care își vede copiii prin fereastră de trei săptămâni | Facebook/ Optissima

Femeia și-a spus povestea plină de emoție și dramatism deopotrivă. A descris, pentru publicația zanascutecel.ro, cum se desfășoară o întâlnire cu fetițele și soțul: totul, la fereastra casei mamei sale.

Citește și: „Vă rog, vă implor! Mi-am zis că dacă s-ar oferi cineva să mă omoare, aș accepta! Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Nu pot!”. O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital! VIDEO

Medic de profesie, tânăra mamă face gărzi în fiecare zi și nu dorește sub nicio formă să-și expună familia niciunui risc de îmbolnăvire cu Covid-19.

"Azi am fost să îmi văd fetele la gard. Sunt la mama de 3 săptămâni. Cea mare m-a privit tristă, iar cea mică plângea și mă imploră să îmi atingă mâna prin gard. Măcar mâna.

Fac gărzi la spital și nu vreau să risc nimic. La mama nu se intră, nu se iese. Nu știu cât va fi așa. Săptămâni, luni când le voi vedea doar la gard. Plec cu inima franța de fiecare dată, iar pe ele le las plângând. Medicii trec prin clipe grele, clipe despre care nimeni nu știe…", a povestit medicul.

MAI prezintă o listă a documentelor pentru care valabilitatea se prelungeşte până la încetarea stării de urgenţă... Părinţii care stau acasă cu copiii mai mici de 12 ani vor beneficia de ajutorul de 75% din salariu şi pe durata vacanţei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x