Antena Căutare

Drobeta Turnu-Severin: 1000 de pensionari s-au luptat pentru o punga cu mancare

Imagini dureroase au fost, vineri, la Drobeta Turnu Severin. Peste 1000 de pensionari din oras s-au luptat cu indarjire pentru o punga cu mancare. Oamenii n-au mai avut rabdare sa stea la coada si au inceput sa-si imparta coate ca sa ajunga in fata. La final, castigatorii au plecat acasa cu mai multe pachete iar invinsii cu mana goala.

Cand au vazut pachetele cu alimente, pensionarii s-au transformat in fiare. Au rupt usa Salii Polivalente din oras si s-au repezit ca uliii, gata sa se sfasie intre ei. Cand au realizat ca imbrancelile si coatele nu dau niciun rezultat, batranii au sfarsit prin a-si smulge unul altuia pungile de sub nas.

Trei doamne au lasat politetea la o parte si s-au batut parte-n parte pentru un pachet. Mai sireti, unii au plecat acasa cu mai multe sacose pline. Asa se face ca cei care au venit in urma lor n-au mai apucat nimic.

Pensionarii n-au mai vrut sa ramana fara ajutoare, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta, cand au fost chemati la Casa Tineretului sa petreaca de ziua lor. Dupa spectacol, au fost trimisi acasa, fara sa primeasca pachetele promise.

Dan Diaconescu a depus plangere impotriva lui Ponta si Vulpescu. Cere daune de 2 miliarde de euro!... Un barbat din Borsa a fost impuscat in mana de un sofer nervos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x