Antena Căutare

După tragedia din Ungaria, un alt șofer le pune viața în pericol pasagerilor. Și-a filmat călătorii care dansau, în timp ce conducea: "Petrecere mare, în autocar" (VIDEO)

Nu învăţăm nimic! După tragedia din Ungaria, în urma căreia nouă români au murit şi zeci de copii au rămas orfani, un alt şofer le pune viaţa în pericol pasageroilor săi.

Nu învăţăm nimic! După tragedia din Ungaria, în urma căreia nouă români au murit şi zeci de copii au rămas orfani, un alt şofer le pune viaţa în pericol pasageroilor săi.

Aflat la volan, bărbatul îşi filmează călătorii care dansează şi petrec de mama focului, în spatele său, pe muzică orientală. Mândru, le transmite şi câteva mesaje spectatorilor:

"Fraţilor, petrecere mare în autocar! Petrecere mare pe cursa de Bucureşti Constantă, toată lumea se simte live (...) Vă pup dragilor, vă mulţumesc mult pentru atenţie!", au fost vorbele şoferului, care filma totul, în timp ce conducea.

Imaginile au fost distribuite în mediul online și este lesne de înțele că ar fi putut, oricând, să aibă loc o nouă tragedie, trasă la indigo cu cea din Ungaria. În cazul accidentului din 22 mai, şoferul microbuzului implicat în accidentul în urma căruia nouă români au murit, transmitea Live pe Facebook, în momentul impactului.

ACCIDENT UNGARIA. O mamă își urlă durerea: Și-a văzut fiica moartă, în live-ul făcut pe Facebook de șoferul microbuzului: "Am văzut-o sub roată! Trebuie s-o ating, să-i simt mirosul, să-i mângâi părul"

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

E oficial! Categoriile de români care vor primi mai mulți bani la pensie! Decizia a fost luată!... România își anunță turiștii străini că, la noi, se fură. Pliantul prin care sunt avertizați: "Nu mâncaţi cu telefon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x