Antena Căutare

ACCIDENT UNGARIA. Povestea victimei care s-a urcat din întâmplare în microbuzul morții. Doi copii încă îl așteptă acasă: "Pentru mine a fost un şoc, pur şi simplu"

Cât a învăţat România din tragedia care a lăsat optsprezece copii orfani, în Mureş? Prea puţin. O demonstrează, în fiecare minut, şoferii care intră în direct pe Facebook, la volan, punând în pericol zeci de vieţi. Pentru un astfel de gest inconştient, plătesc acum familiile celor nouă oameni care au murit în accidentul din Ungaria.

Cât a învăţat România din tragedia care a lăsat optsprezece copii orfani, în Mureş? Prea puţin. O demonstrează, în fiecare minut, şoferii care intră în direct pe Facebook, la volan, punând în pericol zeci de vieţi.

Pentru un astfel de gest inconştient, plătesc acum familiile celor nouă oameni care au murit în accidentul din Ungaria.

În dubiţa morţii a fost şi un om care n-ar fi trebuit să urce în acea maşină. Venea din Slovenia, de la muncă. Acasă îl aşteptau doi copii. Dorel Tili avea 46 de ani. Venea din Slovenia, unde a muncit pe plantaţiile de hamei, când s-a urcat în microbuzul morţii.

O rudă care locuieşte în Germania a văzut totul în direct, pe Facebook: "Pentru mine a fost un şoc, pur şi simplu. Un om inconştient, cu atâţia oameni în maşină, să stea live pe Facebook".

Au trecut trei zile de la cumplitul accident. Reporterii Observator au făcut un test. Au intrat pe harta de transmisiuni în direct a Facebook-ului. În mai puţin de zece minute au găsit 12 şoferi care făceau live - la volan, doar pe şoselele din România.

Camionetă căzută într-o râpă, la aproximativ cinci metri în gol! Un bărbat a murit. Medicii au cerut ajutorul elicopteru... Scenă revoltătoare, în trafic! Copil de șase ani, surprins la volanul mașinii, în timp ce conduce, încurajată de părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x