Antena Căutare

E OFICIAL! Meteorologii au făcut anunţul: De Paşte, VREMEA va fi frumoasă

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru Săptămâna Mare și ziua de Paște. Potrivit acesteia, vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a intervalului, în majoritatea regiunilor țării.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru Săptămâna Mare și ziua de Paște. Potrivit acesteia, vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a intervalului, în majoritatea regiunilor țării.

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere ușoară în majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, ușor mai mici pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade în Dealurile de Vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Izolat, mai ales în cursul nopții, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt în general slab. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…5 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

MARȚI

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării, dar în vestul, nordul și centrul țării va deveni în general instabilă. Astfel, în aceste zone după-amiaza și în prima parte a nopții, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, în general slabe, însoțite și de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin ziua, dar cu unele înnorări și izolat ploi slabe pe timpul nopții. În a doua parte a intervalului în zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale.

Temperaturile maxime vor fi de la 11…13 grade pe litoral până la 22…23 de grade în extremitatea de sud și sud-vest a teritoriului, iar cele minime se vor încadra între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Valorile de temperatură vor fi în scădere față de intervalul anterior, vremea devenind răcoroasă în jumătatea de nord a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe la munte și în sudul și sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Bărăgan și Dobrogea, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, iar cele minime între -3 și 7 grade. Izolat, în special în Transilvania, se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL13.04.2017 – 16.04.2017

ÎN ŢARĂ
Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în primele două zile, îndeosebi în nordul, nord-estul și centrul țării.

LA BUCUREŞTI
Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor normale specifice acestei perioade. Probabilitatea de apariție a ploii va fi redusă.

Daniel Onoriu a recunoscut că el a incendiat mașina fostei sale iubite! Pilotul de curse a fost reţinut... Tradiții și superstiții de Florii! Locuințele se stropesc cu apă sfințită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x