Antena Căutare

Ei sunt NERVOȘII horoscopului! Zodiile cu care trebuie să ai grijă cum te porți!

Unele persoane nu suportă să fie contrazise, căci altfel situația poate scăpa de sub control. Unii sunt ceva mai nervoși, iar zodia joacă și ea un rol important.

Unele persoane nu suportă să fie contrazise, căci altfel situația poate scăpa de sub control. Unii sunt ceva mai nervoși, iar zodia joacă și ea un rol important.

Berbecul

Primul pe lista, deoarece este o fire vulcanica si foarte usor de provocat. Este cunoscut pentru faptul ca se enerveaza foarte repede si ii trece extrem de greu; iar in cazul in care nu le trece furia, pot ajunge chiar si la violenta pentru a-si impune punctul de vedere si nu cedeaza cu una cu doua. Cu toate acestea insa, daca cel cu care intra in conflict este o persoana linistita, care se controleaza, nativul se va calma si in cele din urma chiar el va face primii pasi spre impacare, stiind cand sa-si ceara scuze si chiar si in ce mod.

Fecioara

Cunoscuti datorita faptului ca isi controleaza destul de bine emotiile interioare, ce nu se stie despre ei este faptul ca pot izbucni, exact cand nu te astepti, intr-o adevarata criza de furie, sau gelozie. In momentul in care sunt calcati pe coada, incep sa tipe si chiar sa sparga tot ce gasesc la indemana; e bine sa nu stai in calea lor din cauza ca uneori pot fi si violenti. Nu sunt persoanele care se multumesc atunci cand au pierdut, refuza acest lucru si au tendinta de a nu trece foarte usor peste esecuri si poarta pica.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Născuți în belșug! CINCI ZODII au NOROC CHIOR la BANI... Avertizare METEO! Vor fi ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic în toată țara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x