Antena Căutare

Detaliul neobservat din fotografia în care apare Elena Udrea alături de fiica și iubitul său

Noi imagini cu Elena Udrea şi familia sa, în Costa Rica. De data aceasta, Udrea a făcut fotografii afară, la plimbare, împreună cu fiica sa de 4 luni şi cu iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Noi imagini cu Elena Udrea şi familia sa, în Costa Rica. De data aceasta, Udrea a făcut fotografii afară, la plimbare, împreună cu fiica sa de 4 luni şi cu iubitul ei, Adrian Alexandrov.

O fotografie cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Adrian Alexndrov, fiind prima imagine cu aceasta după mai mult de o lună.

Udrea şi Alexandrov sunt fotografiaţi în timp ce sunt la plimbare cu fiica lor, Eva Maria.

Alexandrov a postat şi pe Facebook o imagine în care apare doar el împingând căruciorul în care se află fiica sa, el comentând" "My girl, Eva Maria".

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta şefă a DIICOT Alina Bica. Ele au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor, în condiţiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Deşi înainte de a fi reţinută şi închisă era activă pe Facebook, postând imagini şi comentarii referitoare la acuzaţiile carae i se aduc sau la evenimente din ţară, după ieşirea din detenţie Udrea s-a limitat la două postări, una după eliberare şi o alta după Anul Nou.

Dentistul fals, declarație halucinantă la ieșirea din sediul poliției: „Nu sunt zidar și nici nu am practicat vreodată m... Polițiștii caută un bărbat care a dat foc unei mașini în Teleorman! Bolidul a explodat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x