Antena Căutare

Elev căzut în gol pe casa scării, la o şcoală din Năsăud! "Îşi mişca mâinile, îşi mişca picioarele. A vorbit puţin."

Incident extrem de grav şi într-o şcoală din Năsăud. Un băieţel de clasa a cincea a ajuns în comă la spital, după un accident suferit în recreaţie.

Incident extrem de grav şi într-o şcoală din Năsăud. Un băieţel de clasa a cincea a ajuns în comă la spital, după un accident suferit în recreaţie. Copilul de 13 ani a vrut să coboare de la etajul al doilea pe balustradă, dar a căzut în gol pe casa scării. Singurul profesor care era de serviciu supraveghea 800 de copii. Băieţelul rănit grav a suferit în trecut o operaţie pe cord. Iar acum medicii se tem pentru viaţa lui.

Un elev de clasa a cincea a vrut să coboare pe balustradă şi s-a dezechilibrat. A căzut în gol de la 8 metri înălţime, chiar sub privirile îngrozite ale colegilor săi.

"Îşi mişca mâinile, îşi mişca picioarele. A vorbit puţin. Normal că era în stare de şoc."

Băiatul a ajuns în comă la Spitalul din Năsăud.Pentru viaţa elevului se vor lupta acum medicii de la Spitalul de Copii din Cluj Napoca. Băiatul locuia la Centrul de Plasament din Năsăud, iar în trecut suferise o operaţie pe cord.

Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, comatos

Inspectoratul Şcolar Judeţean a început verificările. E anchetă şi în şcoală. Când băiatul s-a urcat pe balustradă, un profesor era în apropiere. Poliţia a deschis un dosar penal. Anul trecut, un băiat de 12 ani de la Liceul de Arte din Târgovişte a supravieţuit ca prin minune după ce a căzut în spaţiul dintre balustradă şi perete.

Momentul tulburător în care un preot calcă fără milă un pieton! Acesta l-a lovit intenționat în urma unui schimb de repl... Jaf ca în filme la un mall din Constanța! Strategiile folosite de hoți i-au lăsat mască pe anchetatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x