Antena Căutare

Elev de clasa a VIII-a, depistat cu COVID-19, după ce a fost la școală, la ore de pregătire pentru Evaluarea Națională! Ce mesaj a transmis conducerea școlii

Un elev de clasa a VIII-a din Iași a fost depistat cu coronavirus (COVID-19), după ce a participat la pregătirea pentru Evaluarea Naţională, alături de colegii lui.

Elev de clasa a VIII-a, depistat cu COVID-19, după ce a fost la școală, la ore de pregătire pentru Evaluarea Națională! Ce mesaj a transmis conducerea școlii
Elev de clasa a VIII-a, depistat cu COVID-19, după ce a fost la școală, la ore de pregătire pentru Evaluarea Națională! Ce mesaj a transmis conducerea școlii | profimediaimages.ro

Elevul, de la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi, a fost la pregătirea pentru Evaluarea Naţională săptămâna trecută, miercuri şi joi. Miecuri, bunica sa a fost testată pentru că urma să facă o operaţie şi a fost depistată cu COVID-19. Apoi, toată familia a fost testată.

„Iniţial a fost testată bunica copilului, care trebuia să îşi facă o operaţie. A fost testată pozitivă, ulterior a fost testată toată familia, inclusiv elevul de clasa a 8-a, găsit şi el pozitiv. El a fost două zile la pregătire, la şcoală", a declarat presei Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi.

La orele de pregătire la care băiatul a fost prezent au fost şi alţi 11 colegi.

Cum ar putea merge elevii la școală, din toamnă! Corturi și containere, între scenariile luate în calcul! Anisie: „Infrastructura actuală nu permite respectarea distanțării fizice”

„Am făcut o anchetă internă, am dat situaţia la DSP, cu toate persoanele cu care a intrat în contact, cu profesori, cu colegii de clasă şi sunt în evidenţa DSP. Probabil urmează să fie şi ei testaţi", a explicat Ilie Gheorghiţă, directorul Liceului cu program Sportiv Iaşi, potrivit Mediafax.

Acesta a adăugat că cei 11 elevi care au fost la orele de pregătire pentru Evaluarea Națională nu mai vin la şcoală, iar clădirea a fost dezinfectată de o firmă autorizată.

Un polițist, lovit cu pumnul în față de un șofer! Ce l-a scos din sărite, după ce a fost oprit în trafic!... O bătrână a făcut accident vascular: "- 112? Maică, sunt cazută de ieri și nu am credit pe telefon să sun copiii.&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x